Ένα χρήσιμο εργαλείο για κάθε επαγγελματία είναι η φωτογράφηση του πορτραίτου του.

Αυτό μπορεί να πλαισιώνεται και από φωτογραφίες του χώρου όπου εργάζεται, της δραστηριότητάς του καθώς και από φωτογραφίες των συνεργατών και της ομάδας του. Μέσα από αυτό επιδιώκουμε να πετύχουμε την έκφραση της προσωπικότητάς του και των αξιών που εκφράζονται μέσα από τη δουλειά του.

Όποιο και να είναι το επάγγελμά του κάθε ανθρώπου, το επαγγελματικό πορτραίτο του μπορεί να γίνει με διαφορετικό τρόπο, εφευρετικό, δημιουργικό και προσαρμοσμένο στον καθένα σύμφωνα με την προσωπικότητά του.

Είπαν για την φωτογράφηση

Στα πλαίσια σχεδιασμού της επαγγελματικής μου ιστοσελίδας ως δικηγόρου, χρειάστηκα επαγγελματικές φωτογραφίες.

Αναζήτησα επαγγελματίες φωτογράφους, με τους οποίους επικοινώνησα τηλεφωνικά και ανάμεσα σε όλους επέλεξα την Ελένη γιατί ακουγόταν φιλική και καλή γνώστης του αντικειμένου της.

Η φωτογράφιση έγινε στο χώρο μου αλλά και σε εξωτερικούς χώρους. Παρότι αρχικά είχα τους ενδοιασμούς μου, για την φωτογράφιση στους εξωτερικούς χώρους, η Ελένη με κατανόηση και υπομονή, κατάφερε και με έκανε να αισθανθώ άνετα και η φωτογράφιση έγινε δίχως εγώ να αισθάνομαι αμήχανα, έστω κι αν περνούσαν άγνωστοι από τα σημεία. Θεωρώ, ότι ενώ δεν είμαι από τους ανθρώπους με φωτογένεια, η Ελένη κατάφερε και έβγαλε φωτογραφίες μου, οι οποίες αρέσουν όχι μόνο σε άλλους, αλλά κυρίως αρέσουν σε εμένα!  Σίγουρα στο μέλλον η φωτογράφιση θα επαναληφθεί !

Η. Χ Δικηγόρος